Kopiëren, Printen & Meer!

Klanttevredenheid is onze topprioriteit

Over ons

Wij zijn de grafische partner in de regio Venlo en Roermond. Vroeger vaak ‘Copyshop’ of ‘Printshop’ genoemd. U kunt bij ons terecht voor print- kopieer- en digitaliseer oplossingen. Daarnaast verzorgen wij fulfilment (logistieke afhandeling) voor webshops. Plaza Grafica is een allround print bedrijf gespecialiseerd in print- en drukwerk maatwerk opdrachten. U kunt bij ons terecht voor een enkelstuk digitaal geprinte opdracht tot grote oplage drukwerk. “van een klein visitekaartje tot een grote poster”

Samenwerken?

Ben jij grafisch ontwerper en ben je op zoek naar een dynamische partner voor drukwerk en print oplossingen? Wij helpen graag als partner en bij de juiste keuze van productie & product.

Ben jij uitvaartondernemer of een uitvaartverzorger en zoek je naar een partner voor de productie en/of ontwerp van rouwdrukwerk? Plaza Grafica verzorgt voor grote als kleine ondernemingen het rouwdrukwerk op dagelijkse basis.

Waarom bij Plaza Grafica bestellen?

Grafische specialisten

Plaza Grafica is een toonaangevende grafische specialist met ervaring in het ontwerpen, drukken en distribueren van drukwerk.

Alle soorten oplages

Plaza Grafica is een drukkerij die zich specialiseert in kleine én grote oplages. Ze bieden professionele drukwerkoplossingen.

Allround drukwerk

Wij hebben een team van professionals die ervoor zorgen dat elk drukwerk op tijd wordt afgeleverd.

Scherpe prijzen

Wij hebben de scherpste prijzen voor drukwerk in de markt. Wij bieden klanten kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Snelle levering

Ons team levert met een snelle service. We zorgen ervoor dat alle bestellingen zo snel mogelijk worden verwerkt en verzonden.

Afhaal-, of aflever mogelijkheid

Wij bieden een verscheidenheid aan afhaal- en afleveropties aan voor onze klanten. Klanten kunnen een bestelling laten afleveren of afhalen.

0 +
Tevreden klanten
0
Specialisten
0
Vestigingen

Wat onze klanten zeggen

Wij zijn een specialist op het gebied van scannen, digitaliseren en archiveren van alle documenten, zoals foto’s, gehele fotoalbums of bijvoorbeeld archieven naar een gewenst digitaal formaat. Hieronder een aantal van onze projecten.

Ongetwijfeld zeer goed in grote oplages maar in mijn geval sta ik om 08:00 aan de deur omdat ik dringend 2 formulieren uitgeprint wil hebben en een minuut later heb ik die in handen à € 0,20. Kortom prima vlotte service óók voor de kleine klant!

Óók voor de kleine klant!

Benjamin

Drukwerk wordt snel en vakkundig verzorgd. Ook voor een haastklusje staan de heren graag klaar. Marco is een topper; vriendelijk en zeer servicegericht. Het bedrijf is goed bereikbaar en parkeren kan voor de deur. Tevens postagentschap.

Snel & Vakkundig

Judith

Altijd word ik super vriendelijk en snel geholpen door Marco. Als mijn bestelling klaar ligt ontvang ik keurig een berichtje. De geleverde producten zijn van top kwaliteit en mede door de goede service kom ik hier graag terug

Vriendelijk & Snel

Michel V.

Had snel documenten nodig voor mijn werk, ze gaven aan pas te printen vanaf 9 uur maar toch direct geholpen gezien de ernst. Topper! Zeer blij mee

Uitstekende service

Jerome

Afbeelding op posterformaat laten printen. Heel goed gedaan!! Hele aardige medewerkster. Voldoende parkeergelegenheid.

Aardig personeel

Reiné Slotboom

Had snel wat documenten nodig, zeer vriendelijke en snelle service. Bedankt Roy.

Snelle levering

Bas van Dijk

Ik gaf Plaza Grafica een opdracht per email. Omdat er iets niet duidelijk was, werd ik door een vriendelijke medewerker gebeld.

Top geregeld

Lou K.

Offerte aanvragen